Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta -kirjan julkistus 10.3.2022

Espoon perinneseura julkistaa Mauritz Hellströmin kirjoittaman ja kuvaaman kirjan Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta Espoon kulttuurikeskuksen kolmannen kerroksen Kuutio-tilassa torstaina 10.3.2022 klo 15.30.

Julkistustilaisuus alkaa klo 15.30 espoolaisen pelimanniyhtye Leikareiden musiikkiesityksellä. Kahvitarjoilu alkaa jo klo 15.15.

Järjestelyjä varten toivomme osallistujien ilmoittautuvan ennakkoon osoitteessa Ilmoittautuminen 10.3.2022.

Kirja kertoo kuvin ja sanoin Espoon huimasta kasvusta maalaiskunnasta suureksi kaupungiksi. Mauritz Hellström esittelee kotikaupunkiaan Espoota Pohjanmaalta muuttaneen silmin. Hän on kokenut valokuvaaja ja toimi pitkään avustajana Länsiväylä- ja Esse-lehdissä. Kirjan tarinat ja niihin liittyvät loistavat valokuvat ovat tuokiokuvia muutoksista ja niiden vaikutuksista ihmisiin ja kaupunkiympäristöön.

Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta -kirja tarjoaa aikamatkan Espoon viime vuosikymmenten historiaan ja kehitykseen. Kuvauksia espoolaisista paikoista ja ihmisistä on tarjolla eri puolilta Espoota ja Kauniaisistakin. Erilaiset kaupunginosat, historialliset rakennukset ja luontokohteet kertovat monimuotoisesta ja koko ajan muuttuvasta Espoosta. Kirja on pienoiskuva meistä espoolaisista ja Espoosta Suomen kuvajaisena. Kaikki kerrostumat löytyvät.

Tilaisuus kuuluu Espoo 50 vuotta kaupunkina -vuoden ohjelmistoon.

Oivalluksia Espoosta vuosien varrelta -kirjaa voi ostaa julkistustilaisuudessa ja muun muassa Tapiolan Akateemisesta Kirjakaupasta, Fototapiosta, Auroran kappelista ja perinneseuran Perinnekaupasta.

Kommentti on suljettu.