Vierailu Tarvaspäähän 23.2.2016

640px-TarvaspääEspoon perinneseura järjestää opastetun vierailun Tarvaspään Silent Space -näyttelyyn tiistaina 23.2.2016 klo 14.

Näyttely
Silent Space – Intensified Integrities

Onko suurkaupunkien keskeltä mahdollista löytää hiljaisia keitaita? Miten hiljaisuutta voi aistia ja kokea kaupunkiympäristössä? Mitä kokemuspintoja hiljaisuus avaa meissä? Hiljaisuus voi olla levollista tai painostavaa, hiljentymistä tai vaikenemista.

Berliinissä asuvan ja työskentelevän taiteilija-kuraattori Nina Backmanin kokoama näyttely tutkii hiljaisuuden merkityksiä sekä tilan ja hiljaisuuden monimuotoista suhdetta. Näyttelyssä on valokuvia, performansseja, installaatioita ja videoteoksia yhdeksältä pohjoismaiselta taiteilijalta. Akseli Gallen-Kallelan ateljee tarjoaa näyttelylle tilalliset ja käsitteelliset puitteet. Nykytaiteen rinnalla näyttelyssä on Akseli Gallen-Kallelan teoksia, jotka punoutuvat hiljaisuuden tematiikkaan.

Näyttelyn taiteilijat: Nina Backman, Lene Berg, Viva Granlund, Rebekka Guðleifsdóttir ja Ólafur Kolbeinn Guðmundsson, Lise Björne Linnert, Mia Hamari, Marja Helander, Sari Palosaari ja Akseli Gallen-Kallela.

Espoon perinneseura kutsuu jäsenensä ja perinneasioista kiinnostuneet tutustumaan näyttelyyn Tarvaspäässä opastetun kierroksen merkeissä tiistaina 23.2.2016 klo 14. Osoite on Gallen-Kallelan Museo, Gallen-Kallelan tie 27, 02600 Espoo.

Kierros kestää n. 45 min. ja maksaa 6 €/osallistuja. Kannattaa ottaa museokortti mukaan, jos sellainen on.

Ilmoittautumiset viimeistään 20.2. sähköpostitse osoitteella marjatta.kuitunen@pp.inet.fi.
25 nopeinta ilmoittautujaa mahtuu mukaan.

Kommentti on suljettu.