Aurora Karamzinin syntymäpäivä 1.8.2017

Aurora Karamzinin syntymäpäivää vietettiin lippupajan ja kahvittelun merkeissä tiistaina 1.8.2017 Pikku-Aurorassa. Espoon perinneseuran varapuheenjohtaja Kari Koivumäki toivotti lapset ja aikuiset tervetulleeksi tekemään Aurora-viirejä ja Suomen lippuja Pikku-Auroran pihapiiriin. Meidän Aurora -työryhmän jäsenet opastivat tekijöitä ja Pikku-Aurora tarjosi asianmukaiset välineet. Askartelun lomassa nautittiin maistuvista leivoskahveista ja mehutarjoilusta.

Ritva Pirhonen Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorasta oli koonnut mielenkiintoisen näyttelyn Aurora Karamzinin elämästä ja Träskändan alueesta. Näyttely on toistaiseksi esillä Pikku-Aurorassa.

Kuvat: Eija Koivumäki, Tuula Jaatinen ja Esko Uotila

Kommentti on suljettu.