Aurora Karamzinin syntymäpäivä 1.8.2017

Aurora Karamzinin syntymäpäivää vietettiin lippupajan ja kahvittelun merkeissä tiistaina 1.8.2017 Pikku-Aurorassa. Espoon perinneseuran varapuheenjohtaja Kari Koivumäki toivotti lapset ja aikuiset tervetulleeksi tekemään Aurora-viirejä ja Suomen lippuja Pikku-Auroran pihapiiriin. Meidän Aurora -työryhmän jäsenet opastivat tekijöitä ja Pikku-Aurora tarjosi asianmukaiset välineet. Askartelun lomassa nautittiin maistuvista leivoskahveista ja mehutarjoilusta.

Ritva Pirhonen Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorasta oli koonnut mielenkiintoisen näyttelyn Aurora Karamzinin elämästä ja Träskändan alueesta. Näyttely on toistaiseksi esillä Pikku-Aurorassa.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ exclusions=”64,69,70″ sortorder=”60,66,67,68,61,71,62,63,64,65,69,70″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Näytä esikatselukuvat]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Kuvat: Eija Koivumäki, Tuula Jaatinen ja Esko Uotila

Kommentti on suljettu.