Kutsu kevätseminaariin 7.5.2019: Aurora-kouluaineisto

Espoon perinneseura järjestää kevätseminaarin
Aurora-kouluaineistosta

tiistaina 7.5.2019 klo 17.00
Näyttelykeskus WeeGeen Wirkkala-salissa,
Ahertajantie 5, Tapiola.

Espoon perinneseuran Aurora-työryhmän kolmihenkinen opettajatyöryhmä (Eija Koivumäki, Nina Mäkelä ja Leena Yrjölä) on valmistanut Espoon kouluille lähetettävän laajahkon oppimateriaalipaketin Aurora Karamzinista ja Träskändan kartanosta. Aineisto esitellään ensimmäisen kerran Espoon perinneseuran kevätseminaarissa, jossa on myös mahdollisuus käydä keskustelua sen käytöstä laajemminkin.

Aineisto sisältää n. 10-sivuisen tekstiosion, 35-sivuisen kuva- ja piirrososion sekä eri kouluasteiden oppilaille tarkoitetun tehtäväosion. Aineistossa on myös lähdeluettelo sekä linkin kautta aukeava Aalto-yliopistolla tehty videomateriaali Träskändan kartanosta.

Tervetuloa mukaan esittelyyn ja keskusteluun!

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 16.30 – 17.00

Kommentti on suljettu.