Kierros Espoon Kirkon hautausmaalla

Kierros Espoon Kirkon hautausmaallaMaija-Liisa Kaistilan kirjoitttama kirja Kierros Espoon Kirkon hautausmaalla julkistettiin Syys-Matin Markkinoilla 19.9.2015.

Kirja kertoo Espoon tuomiokirkkoa ympäröivästä Kirkon hautausmaasta ja siellä olevista merkittävistä ja mielenkiintoisista hautamuistomerkeistä. Maija-Liisa Kaistila on pitkään tehnyt opastuskierroksia hautausmaalla ja kirjan teksti pohjautuu hänen käyttämäänsä aineistoon. Runsas kuvitus ja kartta hautamuistomerkkien sijainnista antavat tilaisuuden tutustua Kirkon hautausmaan historiaan ja hautamuistomerkkeihin niin kirjaa lukien kuin sen kanssa hautausmaalla kiertäen.

Maija-Liisa Kaistila: ”Tämä kirjanen kertoo Kirkon hautausmaan vaiheista puolen vuosituhannen aikana. Se esittelee myös muutamia hautoja ja niissä lepääviä, joista monet ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet Espoon asioihin. Toivotan kaikille kirjan käyttäjille etsimisen ja löytämisen iloa ja tunnelmallisia tuokioita.”

Kirjan myyntihinta on 15 €. Sitä voi tilata perinneseuran verkkokaupasta Perinnekauppa.

Kommentti on suljettu.