Hyvää yhteistyötä Akateemisen Kirjakaupan kanssa

Espoon perinneseura Akateemisen Kirjakaupan avajaisissa.
Esittelypöydän takana keskustelemassa Heikki Sorvari ja Martti Hellström.

Espoon perinneseura esittäytyi ja esitteli kirjojaan Tapiolan Ainoan kauppakeskuksen avajaisissa 16.-19.3.2017. Akateeminen Kirjakauppa tarjosi paraatipaikan uudessa myymälässään. Myymäläpäällikkö Kirsi-Marja Wikmanin aloitteesta toteutunut tilaisuus oli menestyksekäs. Toimme myymälään tarjolle kaivattua espoolaista paikallishistoriaa ja kotiseututietoa. Kiinnostus perinneseuraa ja kirjoja kohtaan oli suurta ja perinneseuran edustajille tarjoutui tilaisuus vaihtaa ajatuksia Espoon suurista muutoksista viime vuosikymmeninä. Keskusteluissa tuli ilmeiseksi, että perinteen tallentamiselle on tarvetta ja sitä arvostetaan.

Akateeminen Kirjakauppa ja Espoon perinneseura olivat hyvin tyytyväisiä avajaisviikonlopun antiin ja niinpä kirjapöytä jäi esille myymälään toistaiseksi ja perinneseuran kirjoja voi ostaa Tapiolasta. Osallistumisesta vastaaviin tilaisuuksiin kirjakaupassa on jo alustavasti keskusteltu.

Kommentti on suljettu.