Hyvää uutta vuotta 2022!

Espoon perinneseura toivottaa jäsenilleen, ystävilleen ja yhteistyökumppaneilleen hyvää ja perinteikästä vuotta 2022!

Vuonna 2022 perinneseuran toiminnan teemana on 50-vuotias Espoon kaupunki. Olemme kutsuneet suuren joukon perinnetyön ystäviä perinteenkeruutalkoisiin kertomaan, millainen Espoo eri kaupunginosineen oli vuonna 1972.

Julkaisemme uudella Espoo 1972 -sivustolla teemaan liittyviä artikkeleita ja muisteloita. Sivuilla on jo luettavissa Martti Hellströmin kirjoitus Espoo kaupungiksi 50 vuotta sitten, Esko Uotilan yhteenveto Espoon väkimäärän kehityksestä Espoon väestö sekä Tarja Rakeen kirjoittama Muistojani vuodelta 1972.

Tutustu uuteen sivustoon
Espoo 1972 – Espoo 50 vuotta kaupunkina.
Tule mukaan muistelemaan 50 vuoden takaisia aikoja! Olemme mukana kaupungin Espoo 50 vuotta kaupunkina -ohjelmistossa.


Kommentti on suljettu.