Kerrostalon nutturatukkainen tyttö

Tarina kerrottu takkahuoneessa kello kuusi illalla 09. lokakuuta vuonna 2011. Tapahtumat sijoittuvat Espooseen.

Minun hyvä ystäväni muutti noin vuosi sitten ensimmäiseen omaan asuntoonsa poikaystävänsä kanssa.

Eräänä iltana pari viikkoa asunnossa asuttuaan Minna (ystäväni) oli yksin kotona ja odotti isänsä hakevan hänet (en muista mihin he olivat menossa). Minna odotti isäänsä ikkunassa. Hän näki, kuinka isän auto tuli pihaan ja lähti sitten tietenkin alas. Autossa hetken ajettuaan hänen isänsä kysyi, kuka ystävä Minnan luona oli ollut. Minna sanoi, että ei kukaan, hän oli ihan yksin.

Minnan isän kasvot kalpenivat ja hän meni hiljaiseksi. Isä kertoi sitten, että oli ikkunassa nähnyt, että Minnan vieressä seisoi tyttö, jolla oli tummat hiukset nutturalla ja mekko.

Tästä parin viikon kuluttua oli Minnan ja Jarkon (poikaystävä) tuparit. Minutkin oli sinne kutsuttu. Oli syksy ja pimeää, joten parvekkeella oli ulkovalo palamassa.

Lamppu kuitenkin sammui ja Minna meni katsomaan. Se oli palanut loppuun. Minna pyysi, että Jarkko menisi vaihtamaan lampun. Kun Jarkko meni parvekkeelle, lamppua vaihtoi jo tummahiuksinen tyttö. Jarkko vain huikkasi että ”Kiitos!”, eikä ajatellut asiaa sen enempää. Hän kuitenkin kysyi Minnalta seuraavana päivänä, kuka sen oli vaihtanut ja Minna tietenkin ymmärsi, kuka tyttö oli ollut.

Tämän jälkeen tyttöä ei ole näkynyt, mutta ystäväni asuvat vieläkin samassa asunnossa.
Kerrostalo on rakennettu 1960-luvulla, mutta en tiedä onko sinne kenties sitten kuollut joku tyttö. Pahaa hän ei kuitenkaan näytä haluavan.,

Lähde: www.henkientalo.com/etelan-aavetarinat/kerrostalon-nutturatukkainen-tytto