Benita Åkerlundin koulumuistoja

Benita ÅkerlundEspoolaisia koulumuistoja esittelevä sarja on täydentynyt Benita Åkerlundin muisteluilla hänen omasta kouluajastaan, urastaan työväenopistossa sekä viime aikojen toiminnasta koululaisten parissa.

Benita kävi suomenkielistä koulua, vaikka ruotsi on hänen äidinkielensä. Hän toimi Espoon työväenopistossa 29 vuotta opettajana ja apulaisrehtorina. Eläkkeellä ollessaan hän on pitkään toiminut Esbo Hembygdsföreningenin puheenjohtajana. Vuonna 2010 hänelle myönnettiin kotiseutuneuvoksen arvonimi. Hän on käynyt ahkerasti espoolaisissa kouluissa kertomassa omasta koulunkäynnistään ja perinneasioista.

Benita Åkerlundin koulumuistot ovat luettavissa sivulta Benita Åkerlund muistelee.
Ne tulevat sisältymään myös keväällä ilmestyvään Espoolaisia kansakoulumuistoja -kirjaan.

Kommentti on suljettu.