Ilmoittaudu Valtakunnallisten kotiseutupäivien retkille!

Koulutiellä Espoossa -retki on peruutettu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

Syksy_2013 1282Valtakunnalliset kotiseutupäivät järjestetään Espoossa 6.–9.8. Lauantai 8.8. on retkipäivä. Ohjelmassa on seitsemän retkeä, joille voi nyt ilmoittautua myös osallistumatta päivien muuhun ohjelmaan.

Espoon perinneseura järjestää Koulutiellä Espoossa -retken, jonka aikana tutustumme kansakouluna toimineisiin rakennuksiin ja nykyaikaiseen koulutiloihin. Vierailemme Espoon ensimmäisessä kunnallisessa kansakoulussa Lagstadissa, joka nykyisin toimii kotiseututalona ja koulumuseona. Träskändan kansakoulu puolestaan on nykyään päiväkoti. Lisäksi käymme Kivenlahdessa entisessä Stensvikin kansakoulussa ja Mataskärin kansakoulussa, sekä Mankkaan kansakoulussa, jossa nykyisin toimii Teatteri Hevosenkenkä. Vierailemme myös palkitussa vuonna 2010 valmistuneessa Kirkkojärven koulussa. Lounas nautitaan Omnian opiskeluravintola Henricuksessa.

Koulutiellä Espoossa -retki sisältää samoja kohteita kuin syyskuussa 2013 järjestetty kansakouluretki täydennettynä Kirkkojärven koulun ja Omnian vierailuilla. Oppaana toimii edellisen retken tapaan kokenut Espoo-opas Mari Nevalainen.

Ilmoittaudu retkille osoitteessa www.kotiseutuliitto.fi/ilmoittaudu-mukaan-kotiseutupaivien-retkille.

Kommentti on suljettu.