Auroran kappeli 15 vuotta

Auroran kappeli - historiaa ja toimintaaAuroran kappelin 15-vuotisjuhlatilaisuudessa 17.5.2015 julkistettiin perinneseuran uusin kirja Auroran kappeli – historiaa ja toimintaa. Sen ovat kirjoittaneet Aapo Kirvesniemi, Pirkko Kivimäki, Tarja Rae ja Esko Uotila.

Kirja kertoo Auroran kappelin suunnittelusta ja rakentamisesta sekä vireästä toiminnasta kuluneiden 15 vuoden aikana. Samalla se valottaa paikallishistoriaa vuosisatojen ajalta. Siinä kuvataan Järvenperän ja Lippajärven alueen kehittyminen Träskändan ja Kvarnbyn maaseutukylistä pientaloalueiksi. Träskändan kartanon, Auroran vanhan kappelin ja Aurorakodin vaiheet 1900-luvulla esitetään perusteellisesti.

Kirjaa voi ostaa perinneseuralta ja Auroran kappelista.
Tilausohjeet: espoonperinneseura.net/julkaisut

 

Kommentti on suljettu.