Maatilojen Espoo -kirja on julkistettu

Maatilojen Espoo -kirja julkistettiin onnistuneesti 12.2. Entressen kirjastossa. Paikalla oli liki 70 ihmistä, joiden joukossa oli runsaasti nykyisiä ja ensisiä viljelijöitä ja muita yrittäjiä.

Maatalouden merkityksestä Espoolle ennen ja nyt keskusteltiin vilkkaasti.  Mårten Malmström avasi keskustelun kertomalla viljelystä Snettansin tilalla, maatalouden näkymistä yleisesti ja Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavan vaikutuksista tulevaisuudessa. Muistot kotieläimistä nousivat monelle mieleen. Tarinoita vuosien varrelta kuultiin myös monista merkittävistä espoolaisviljelijöistä.

Talomuseo Glimsissä on esillä kirjan aineistoon perustuva Maatilojen Espoo -näyttely 26.2.-4.10.2020 välisen ajan. Glimsissä on samaan aikaa runsaasti muuta maatalouteen liittyvää toimintaa ja esittelyjä ja myös kumppaneiden toivotaan tuovan vielä lisää tapahtumia kesäkauden ohjelmaan.

Kirja on myynnissä mm. verkossa Perinnekaupassa espoonperinneseura.net/shop, Tapiolan Akateemisessa Kirjakaupassa ja Auroran kappelissa sekä Talomuseon Glimsin museopuodissa ja EMMA Shopissa.

Kommentti on suljettu.