Kevätseminaari: Sisällissota Espoossa 8.5.2018

Tervetuloa Espoon perinneseuran kevätseminaariin, jonka aiheena on Sisällissota Espoossa.
Aika: tiistai 8.5.2018 klo 17.30
Paikka: Entressen kirjaston Sininen huone
Kahvitarjoilu klo 17.15 alkaen.

Ohjelma:

Esa Lahtinen: Vuoden 1918 tapahtumat Espoossa
Arkistonhoitaja-emeritus Esa Lahtinen alustaa vuoden 1918 tapahtumista Espoossa, erityisesti Kauklahdessa. Hän on viimeistelemässä aiheesta kirjaa, jonka perinneseura tulee julkaisemaan viimeistään ensi syksynä.
Markku Salmi: Leppävaaran taistelu 1918
Markku Salmi Leppävaara-seurasta kertoo sisällissodan merkittävimmästä taistelusta Espoossa, joka käytiin Leppävaaran kallioilla. Taistelu ja sodan jälkiselvittelyt jättivät pysyvät jälkensä Leppävaaran maisemaan ja ennen kaikkea ihmisten muistiin.

Keskustelua

Kommentti on suljettu.