Syyskokouksen päätökset 5.11.2019

Espoon perinneseuran sääntömääräissä syyskokouksessa tiistaina 5.11.2019 valittiin hallitus vuodeksi 2020. Puheenjohtajana jatkaa Martti Hellström. Hallituksen jäseninä jatkavat Kari Forsberg, Marjatta Kuitunen, Seija Lohikoski, Tarja Rae, Heikki Sorvari, Esko Uotila ja Leena Yrjölä. Uudeksi jäseneksi hallitukseen valittiin Rainer Lahti. Kari Koivumäki jatkaa hallituksen asiantuntijana ja Aurora-työryhmän puheenjohtajana. Hallituksen yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot ja hallitus. Toiminnantarkastajana jatkaa Asko Tuominen ja varatoiminnantarkastajana Pirjo Tuominen.

Syyskokouksessa hyväksyttiin myös ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuoden 2020 toimintasuunnitelmassa kerrotaan ensi vuoden tapahtumista, tiedottamisesta ja muusta toiminnasta.

Kommentti on suljettu.